Zomertip! Fietsen door het water in Limburg

5 jul 2016

Sinds begin mei kan je in Bokrijk 212 meter lang fietsen door een vijver. Op een 3 meter breed pad, met de waterspiegel aan weerszijden op ooghoogte ...

Fietsen door het water is pure beleving. Je bevindt je onder de waterspiegel en kijkt er tegelijk over uit. Je ziet, voelt, ruikt het water en raakt het zelfs aan. In totale harmonie met het unieke landschap van De Wijers: een paradijs voor amfibieën en watervogels. Geprikkeld? Fiets dan naar knooppunt 91 in Bokrijk. Meer info vind je op www.toerismelimburg.be.

De Knoopppunterroute Bolderberg: door het paarse hart van limburg naar Herkenrode komt voorbij aan knooppunt 91.

 

 

Vind nog meer fietsplezier met de Knooppunter Cafébox! 

Deze fietsbox verzamelt per Vlaamse provincie 6 à 9 unieke knooppuntenroutes, telkens uitgewerkt in een lange en een korte versie. Elke vouwkaart in deze box bevat bondige informatie over wat er te zien en te beleven valt langs het traject: interessante plekken, echte biercafés, authentieke kroegen en brouwerijen die een bezoek verdienen.

Daarnaast vind je in deze box tal van tips om even op adem te komen op een leuk terras of in een restaurant met een hart voor bier. Je verneemt ook waar er op de eindlocatie of in de buurt ervan een leuk terrasje te vinden is waar je bij wijze van après-vélo honderduit kan nagenieten van de tocht die je maakte.

Knooppunter Cafébox -  € 34,99