Welk fietskarakter heb jij?

15 jun 2017

Bij Knooppunter houden we van fietsen. Meer nog, het is een passie. Dat is wat we delen. Maar een blik in onze fietsenstalling is genoeg om te zien dat we niet alleen elk ons karakter hebben, maar ook een favoriet fietsmodel. Welk fiets(sub)karakter heb jij?


1. Het ‘comfort boven alles’- karakter

Jij kiest voor dé klassieker onder de fietsen: de stadsfiets. Makkelijk, stevig en meestal gewoon... een fiets. Soms pimp je hem. Met een handige fietstas, een extra spiegel of een shoppingmand. Met een flashy kleur of een gedurfde bloem maak je het vooral jezelf makkelijk om je fiets te herkennen. Comfort dus.

 

2. Het ‘pittig sportief’ karakter

Ietwat pit in je ritjes, een sportieve klim of een heuse afdaling? Wat een ander fietser eerder vermijdt, vind jij netdat beetje extra spice voor een lekker tochtje? Jij gaat zonder twijfel voor een koersfiets.


3. Het luxe-paard

Jij weet echt wel wat je wil. Fietsen? Natuurlijk. Maar het blijft genieten. Ook als het eens super ver gaat. Of als je wat harder trappen moet. Bergop bvb. Lui? Dat ben je heus niet. Een luxe-paardje? Dat toch wel een beetje. En je
verdient het. Jij kiest zonder enige twijfel een echte e-bike.

Kortom, voor elk karakter bestaat een gepaste fiets. Of voor elke fiets een gepast karakter. En al die karakters vinden hun weg met Knooppunter. Nice, niet?