ebikes


ebikes

Primeur : doe mee aan onze fruitige Knooppunterfietstocht!

20 sep 2017

Zonnig weer? Zin in fietsen met een plus? Kies voor een primeur! Deze toffe Knooppuntertocht mét extraatje is genieten van begin tot eind!

Je start bij een prachtig gelegen zelfpluktuin. Je ontvangt hier een handige Knooppunterhouder mét route én zelfgebakken bosbessentaart op het zonnige terras. Dé ideale start  van je ritje. Of de lekkere afsluiter.  Onderweg trap je langs de Leie tussen West- en Oost-Vlaanderen. Plat én langs water: zalig. De mooiste plekjes op deze tocht? De oude Leiearm in Machelen, het kasteel van Olsene én het terras van de zelfpluktuin! En wil je zelf bessen plukken na je tochtje: dat kan ook!

 

Praktische info

Het startpunt van deze tocht (34,6 km) ligt in het West-Vlaamse Oeselgem tussen de fruitgaarden. Parkeren kan op het domein van zelfpluktuin Purfruit. Hier ontvang je de handige Knooppunterhouder mét de route die je volgt. Inbegrepen: de houder, het routekaartje én versgebakken bosbessentaart of bosbessensorbet met koffie of thee voor twee. Je betaalt het pakketje (15 euro) cash ter plaatse. Zelfpluktuin Purfruit is open op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag, telkens van 9 tot 19 uur. Voor de dagverse taart geldt de gulden regel: op is op. Ben je graag zeker van je stukje? Contactinfo, adres én handige plukkalender op www.purfruit.be.

Start van de tocht : Purfruit, Neerhoek 7, 8720 Oeselgem, www.purfruit.be. De route zelf start op Knooppunt 95. Deze vind je door Purfruit opnieuw te verlaten en naar links te rijden. Op het einde van deze straat ga je naar rechts en rij je langs de Leie. Daar vind je Knooppunt 95 vlakbij de brug.

Belangrijk om te weten : deze fietstocht kan je doen tot en met 30 september 2017.

Zin in meer Knooppunterplezier ? Vind hier ons gamma.