Op zoek naar de lente

3 mrt 2021

Deze fietstochten brengen de lente dichter bij jou en laten je langs natuurgebieden rijden waar het lentegevoel overheerst. Geniet van de prachtige flora tijdens het fietsen !

 

De Kalmthoutse Heide

Zonder meer een toplocatie voor een fietstocht is Kalmthout, met zijn purperen hei, zijn arboretum én Suske & Wiske-museum.

Ontdek hier de route van 36 km.

 

Adembenemende panorama's

Hoegaarden is een aangenaam stadje in het zuidoosten van Brabant met een boeiende geschiedenis en met enkele bijzondere bezienswaardigheden. Rondom Hoegaarden geniet je van het mooie landschap, gekenmerkt door prachtige panorama's, pittoreske dorpjes en vruchtbare velden. De fiets is dan ook de ideale manier om dit stukje Hageland te verkennen. Deze tocht neemt je op sleeptouw naar Hakendover en Tienen.

Ontdek hier de route van 22 km.

 

Door de streek van goede smaak

Water en natuurschoon zijn de hoofdrolspelers op deze rondrit. Het Albertkanaal is 8 kilometer je gezel en met het Domein van Kiewit, Domein Bovy, De Wijers en het arboretum van Bokrijk rijg je de natuurparels aan mekaar. In Kuringen kom je onder de indruk van de mooi gerestaureerde Herkenrodeabdij en in Bolderberg bezoek je de opmerkelijke kluis. Je sluit de fietslus in Hasselt, hoofdstad van de smaak. Geniet er van het gezellige centrum, bezoek de Japanse tuin of het Modemuseum.

Ontdek hier de route van 40 km.