Onze Knooppunterzoektocht in West-Vlaanderen

5 Sep 2018

Zin in een prachtige fietsroute doorheen West-Vlaanderen én een pittige zoektocht? Dan zijn de Knooppunter Fotozoektochten iets voor jou! Hierbij een voorproevertje van onze zoektocht in West-Vlaanderen, een route van 45 km.

Deze zoektocht leidt je door de hoppestreek bij uitstek. In en om Poperinge wordt zowat de hele Belgische hopproduktie verbouwd. Logisch dus dat je in deze regio ook veel brouwerijen aantreft. Hun bieren horen tot de absolute wereldtop! Eén van die brouwerijen is Sint-Bernardus in Watou - een dorp van 'hoge gisting' en tegelijk ook bekend van zijn jaarlijks kunstenfestival.

Deze route start vlakbij Sint-Bernardus. En het is goed mogelijk dat je bij deze fotozoektocht een deel van de opbouw zal meemaken, want deze brouwerij stoomt zich volledig klaar voor een heuse make-over. Het extra magazijn, de ondergrondse parking, de nieuwe brouwerijshop zijn alvast in orde. Maar kijk vooral je ogen uit bij de prachtige rooftop Bar Bernard met een magistraal uitzicht over de hoppevelden. Een echte must!

Meer info over onze fotozoektochten vind je hier.

 

Fotografie : Henk Deleu