Skip to main content

Ontdek Knooppunter op de Fiets- en Wandelbeurs !

8 Feb 2018

Redenen om een bezoekje te brengen aan de Fiets- en Wandelbeurs in Gent?

 

1. Je leert er ons beter kennen

Knooppunter kan hier natuurlijk niet ontbreken. Ja, ons hart ligt bij fietsen en wandelen. En wij willen onze tips, weetjes en routes graag met jou delen. Je vindt onze gidsjes en boxen op de stand van Grote Routepaden (stand 2C20 in Hal 2).

 

2. Je vindt er alle info rond jouw favoriete hobby

Ben je een lonely rider? Fiets je vooral met vrienden? Of ga jij met je partner vooral wandelen? Kom hier alle info verzamelen. Verrassende bestemmingen, toffe tochten, vernieuwende materialen (gaande van stevige stapschoenen tot flitsende trekkersfietsen): je vindt er meer dan je zoekt!
Of leer wat zeker in je rugzak moet bij een trektocht of hoe je handelt bij een gebroken spaak. Er is ongetwijfeld een lezing of workshop naar jouw hart.

 

3. Drie beurzen in één!

Sinds 2017 vind je hier onder de noemer Hicle Outdoor naast de Fiets en Wandelbeurs ook de e-bike Challenge en Mount Expo plaats.  Test ter plaatse de nieuwste e-bikes op het indoor fietsparcours of maak kennis met de hogere sferen van het bergsporten. Nieuw dit jaar is het programma op maat van hiking and cycling families, actieve gezinnen. Dankzij de uitgestippelde Hicle Family Tour bezoek je alle hotspots waar het draait om het 'op weg zijn met kinderen'. Van de Hicle Family Infomarkt naar een workshop over wandelen of fietsen met kinderen. Van een klimwand om te klauteren naar een aangepast parcours om kinder- of familiefietsen te testen. Van standen met aangepast trekkingsmateriaal naar verleidelijke lezingen. Inspiratie, informatie en beleving troef!

Er is ook heel wat animatie voorzien, dus breng je (klein)kind(eren) mee! Vervelen is onmogelijk. Wie wil nu geen stoere glittertattoo? Of een schilderij maken met een fiets? En wie kleurt de mooiste bergen? Liever spelletjes spelen? Onder begeleiding kunnen kinderen zich ongeremd uitleven.

Kinderen tot 15 jaar mogen gratis binnen

Overtuigd? Koop dan hier nu al online je ticket in voorverkoop en geniet €3,5 korting.

Fiets- en Wandelbeurs. Zaterdag 10 en zondag 11 februari 2018 (10:00 – 17:00).
Expo Gent Maaltekouter 1 9051 Gent
Meer info vind je hier.