Nieuws

Liefde… Waar denk je aan als je dit woord hoort? De kans is groot je niet enkel aan familie en vrienden denkt, maar ook aan fietsen, de meest gevarieerde...

24 jan 2023

Deze fietsroutes liggen verspreid over heel Vlaanderen en zijn ideaal voor je voorbereiding op het nieuwe fietsseizoen. De tochtjes zijn maximaal 25km lang, maar laten je toch genieten van de ontwakenende Vlaamse natuur. Een extra portie vitamine D krijg je er alvast gratis bij!  

6 jan 2023

Fiets mee met Knooppunter en Happy Weekends! Zin in een uniek bierfietsweekend in de Westhoek in september 2023? Of wat denk je van een fietsdriedaagse in Durbuy in juli 2023? Happy Weekends verzorgt de organisatie van deze fietsdagenen, Knooppunter zorgt voor prachtige fietsroutes langs de mooiste plekken. We zetten graag op een lijstje wat je allemaal te wachten staat.  

6 jan 2023

Als jij ook regelmatig fietst, dan weet je het natuurlijk al. Waterlopen vertonen elk seizoen een andere charme. Tijdens de koudere maanden blijven ze je verbazen met hun stille, onverwoestbare aanwezigheid.  

6 jan 2023

De maand januari : dat is feestlichtjes opbergen en meer kans op grijze lucht. Maar ook de maand van dagen die opnieuw langer worden, en dus meer tijd om een verkwikkend fietstochtje te ondernemen! Geniet tijdens deze routes door Meldert in Limburg en Hoegaarden van de fenomenale vergezichten.  

14 dec 2022

Heel snel genieten van je fietstocht. Heerlijk door de natuur zoeven. Een frisse neus nemen en die benen eens goed laten trappen. En na een uur terug mooi warm thuis. Dat doe je met deze drie korte en pittige routes!  

5 sep 2022

Deze drie routes van 30, 40 en 60km bieden voor ieder wat wils. Fiets je de routes snel of traag, geniet je van een welverdiende rust alleen of met je fietspartner? Je fietst deze routes net zoals je zelfs wenst, met een honderd procent garantie op fietsplezier.  

2 sep 2022

Fietsen langs het knooppuntennetwerk is echt wel de leukste manier om België te verkennen en je te verwonderen over de prachtige dingen die je tijdens je knooppuntertocht tegenkomt. Dus laat die reishonger gerust op je afkomen, met onze knooppuntertochten voel je je direct reiziger op twee wielen. Zin om nu alvast een frisse knooppuntertocht te fietsen, of je te laten inspireren voor volgende fietstochten?   > Ontdek al onze Knooppunterproducten  

30 aug 2022

Zin om even ons dagdagelijks werk te onderbreken en op de fiets nieuwe horizonten te verkennen?  Waarom ga je niet eens op ontdekkingstocht in ons mooie Vlaanderen? Verken een paar van onze talrijke Vlaamse natuurlandschappen. Je leert er niet alleen je eigen regio beter door kennen, je werkt ook aan je gezondheid. “Een gezonde geest in een gezond lichaam” zijn tenslotte niet zomaar loze woorden!  

28 aug 2022

September is de maand bij uitstek om al fietsend prachtige fruitlandschappen te ontdekken waarbij mensen met man en macht appels, peren, pruimen en kersen plukken. Deze kleurrijke en geurrijke regio's hebben voor jou als fietser heel wat moois in het petto!

Pagina's