Skip to main content

Nieuws

21 Feb 2017

Even is het leuk, vakantie, maar even later vervelen de (klein)kinderen zich. Niets leukers dan hen een dag mee te nemen met de fiets. Gezellig, gezond en tof! Heb je niet meteen inspiratie? Ontdek in 5 minuten 2 fietstochten die je samen met de kroost kan doen. De kleintjes gaan in een veilig kinderzitje. De groteren fietsen mee. Met een goed gevulde fietstas ben je weg, een hele dag lang! En ‘s avonds slapen ze als ‘n roos in een lekker warm bed.

21 Feb 2017

Waar afwisselende landschappen zich op hun mooist presenteren, 365 dagen per jaar. Waar fietsers genieten in het hart van de ongerepte natuur. Waar kastelen, wijndomeinen, mijnerfgoed en musea onvergetelijke verhalen vertellen. En je altijd opnieuw welkom bent, in Limburg!

17 Feb 2017

 

We danken jullie voor massale deelname aan onze Knooppunterwedstrijd ! Volgende mensen vallen in de prijzen :

 

Eric Van de Weyer wint de Fiets Trek T80 van Fiets! t.w.v. 679 euro

Luc Moerman wint de boekenbon van Lannoo t.w.v. 100 euro

Jan Verheyen wint het pakket Cafébox + ‘Op café in Vlaanderen’ van Knooppunter t.w.v. 49,99 euro

 

16 Feb 2017

We organiseren een wedstrijd waarbij je kans maakt op fantastische prijzen!

Set Ortlieb achtertassen + stuurtas t.w.v. € 225

Set Ortlieb voortassen + stuurtas t.w.v. € 200

Ortlieb rugzak + drybags t.w.v. € 145

Deelnemen is eenvoudig. Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de schiftingsvraag.
Na afloop van de wedstrijd worden de winnaars via e-mail op de hoogte gebracht.

 

15 Feb 2017

We krijgen maar niet genoeg van fietsen langs mooie dorpjes. Maar geef ons ’s ongelijk. Wie het op een fietsen zet, wil iets zien, zowel op het vlak van natuur als wat betreft cultuur. En als het een beetje kan, dan rijden we liefst langs rustige wegjes. Wel, deze combinatie van bezienswaardigheden en rust is net één van de unieke troeven van veel van Vlaanderens mooiste dorpjes. Volg ons daarom deze keer langs Hakendover, Koekelare en Leut. De leute!

15 Feb 2017

Het was toch wel een hot item de dagen na het Wereldkampioenschap veldrijden. De wereldkampioenen bij de mannen en vrouwen, namelijk Wout Van Aert en Sanne Cant, komen zowaar uit één bescheiden Kempense gemeente genaamd Lille! Wij zochten en vonden twee tochtjes in het spoor van onze helden van het veld.

15 Feb 2017

Gejuich op alle banken: het wielerseizoen breekt dra weer aan! Er zijn nog zekerheden dus starten we traditioneel met de Omloop Het Nieuwsblad. Tijdens deze eerste reeks wielerklassiekers voor recreatieve fietsers leiden we je langs enkele belangrijke passages van de Omloop Het Nieuwsblad, Kuurne-Brussel-Kuurne en Nokere Koerse. Veel fietsplezier!

15 Feb 2017

Vlaamse striphelden zijn over heel de wereld bekend. Denk maar aan Jommeke, Suske en Wiske, Nero, de Kiekeboes,…  Hoewel deze figuurtjes vaak in fictieve plaatsen wonen, gaan we toch op zoek naar getuigen van dit rijke patrimonium.

10 Feb 2017

De 800 km lange Vlaanderen Fietsroute creëert enorm veel mogelijkheden. Eén van de themaroutes die Knooppunter samen met Grote Routepaden uitdokterde, werd een waar fietsavontuur door de Kempen en de Maasvallei. Op de meerdaagse fietstocht van Mechelen tot Maastricht geniet je van de mooiste waterlandschappen. Zin om kortere fietstochtjes te doen? Hierbij geven we jullie graag inspiratie met deze drie knooppunterritjes langs het water.
 

8 Feb 2017

Fietsend een stad ontdekken : dat geeft je een geheel eigen ervaring. Je ziet zoveel meer dan per auto, bus of tram en je komt een pak verder dan te voet. Met Knooppunter maak je deze belevenis nog persoonlijker. Jouw interesses, jouw kijk op ‘de stad’, die gebruik je om je routes uit te stippelen. We duwen je alvast graag op gang met deze drie stedenroutes. 

 

Pages