Nieuws

Wist je dat België een spoorwegnet heeft van meer dan 3000 kilometer? Om nog maar te zwijgen van de kilometerslange spoorlijnen die niet meer in gebruik...

14 jun 2021

Genieten van een heerlijk ijsje op een terras? Wij zeggen in ieder geval niet nee! Daarom hebben we speciaal voor jou enkele prachtige fietsroutes uitgezocht die je langs de leukste adresjes gidsen. Onze boodschap is genieten en smullen maar!  

12 jun 2021

Zin in een kleurrijke fietstocht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij nemen je mee op twee bloeiende routes langs Vlaanderens mooiste bloemenperken en –tapijten. Geef je ogen de kost en fiets zo door het hart van de Oost-Vlaamse bloemenstreek rond Wetteren.

1 jun 2021

Terwijl de lente langzaam vertrekt, sluipt de zomer ongemerkt dichterbij. Een felle zomerzon, warme of zelfs hete temperaturen kunnen het gevolg zijn. Fietsen met zomerweer is puur genieten als je deze tips in je achterhoofd houdt:  

1 jun 2021

De voordelen van fietsen? Het is gezond, sportief, ontspannend, goedkoop, leuk, … Maar dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen! Hierbij drie feestelijke fietsroutes.  

1 jun 2021

Juni, de zomermaand, de rozenmaand. De roos, de koningin der bloemen, is al eeuwenlang geliefd om haar delicate schoonheid, geur en symboliek. Er zijn verschillende vormen en kleuren, de ene nog mooier dan de andere. Deze routes brengen je langs een aantal openbare rozentuinen, die je zeker niet links mag laten liggen op je fietstocht!

31 mei 2021

Nu de zomer in aantocht is, start ook het fietsseizoen opnieuw op. Pasar geeft daarom een Thule EasyFold XT 2-fietsdrager en 5 fietstassen weg.   Fietsdrager De  EasyFold XT 2 is een volledig opvouwbare, compacte en gemakkelijk te gebruiken fietsendrager voor op de trekhaak voor alle soorten fietsen. Ready, set, go!

11 mei 2021

Bij Knooppunter houden we van fietsen. Meer nog, het is een passie. En het mooie is : fietsen heeft zo veel gezichten. Werk je aan een gezonde challenge op de fiets? Trek je er samen met anderen op uit?  Gaan de kleine kinderen mee achterop of trappen ze enthousiast mee op de kinderfiets? Beleef je fietsplezier op de e-bike met een picknick onderweg? Blijf je graag dichtbij en ontdek je verrassende plekjes of ga je voor een heuse expeditie in het buitenland? 

10 mei 2021

Maak je eigen fotoboek vol fietsherinneringen

5 mei 2021

Kristien Hansebout ademt toerisme. Van kindsbeen af fietste ze in West-Vlaanderen, later in de omgeving van Leuven en nog later in de streek van Hastière, haar tweede thuis. Ze combineert haar job van reisleider en journaliste met die van parcours-bouwer. Als ervaringsdeskundige stippelt ze fietstochten uit in binnen- en buitenland. Ze deelt graag haar tips met Knooppunter.

Pagina's