Nieuws

Deze drie routes van 30, 40 en 60km bieden voor ieder wat wils. Fiets je de routes snel of traag, geniet je van een welverdiende rust alleen of met je...

2 sep 2022

Fietsen langs het knooppuntennetwerk is echt wel de leukste manier om België te verkennen en je te verwonderen over de prachtige dingen die je tijdens je knooppuntertocht tegenkomt. Dus laat die reishonger gerust op je afkomen, met onze knooppuntertochten voel je je direct reiziger op twee wielen. Zin om nu alvast een frisse knooppuntertocht te fietsen, of je te laten inspireren voor volgende fietstochten?   > Ontdek al onze Knooppunterproducten  

30 aug 2022

Zin om even ons dagdagelijks werk te onderbreken en op de fiets nieuwe horizonten te verkennen?  Waarom ga je niet eens op ontdekkingstocht in ons mooie Vlaanderen? Verken een paar van onze talrijke Vlaamse natuurlandschappen. Je leert er niet alleen je eigen regio beter door kennen, je werkt ook aan je gezondheid. “Een gezonde geest in een gezond lichaam” zijn tenslotte niet zomaar loze woorden!  

28 aug 2022

September is de maand bij uitstek om al fietsend prachtige fruitlandschappen te ontdekken waarbij mensen met man en macht appels, peren, pruimen en kersen plukken. Deze kleurrijke en geurrijke regio's hebben voor jou als fietser heel wat moois in het petto!

17 aug 2022

Ben je een liefhebber van een heerlijk glaasje wijn? Ons land herbergt een mooie selectie van schitterende wijndomeinen die perfect te bezoeken zijn tijdens je fietstocht. Fiets je met ons mee naar het Hageland, de Zuiderkempen en Alden Biesen? 

16 aug 2022

Een fietsuitstap hoeft niet altijd avontuurlijk en spannend te zijn. Een rustige, ontspannende tocht kan al wonderen doen. Deze keer hebben we twee fijne nazomertochtjes uitgekozen waar de rust centraal staat. Niet zwoegen en zweten, maar genieten!

14 aug 2022

Gaan we samen op zoek naar de charmantste dorpjes? Dorpen zijn namelijk perfecte plekjes om te genieten van de authentieke plekjes, de mooie natuur rondom of van een drankje op een zonovergoten terras. Met deze routes fiets je door een fotogeniek kasteeldorp, een mooi bewaard plein en plekjes voor de stiltezoeker.

11 jul 2022

Maak de zeeman -of vrouw in je wakker en fiets langs de bedrijvigheid van de havens! Met de route rond Zeebrugge verken je zowel oud als nieuw, je rijdt door Brugge dat vroeger een belangrijke internationale haven was. Brugge werd echter onbereikbaar voor schepen en werd eind 19de eeuw een nieuwe zeehaven, ofwel Zeebrugge, opgestart. Met de route langs Diksmuide passeer je het sfeervolle Portus Dixmuda, een mooi plezierhaven in de schaduw van de IJzertoren.

10 jul 2022

Wat is het heerlijk vertoeven in de zomer langs water! Met deze twee routes fiets je langs twee van de mooiste meren die ons land rijk zijn.   

7 jul 2022

Ooit al gehoord van dwergstruiken? Misschien wel, misschien niet. En toch kennen we ze eigenlijk allemaal! Onze dwergstruiken zijn namelijk veel bekender als hei of heide. Deze namen zullen bij iedereen ondertussen wel een belletje doen rinkelen! Het is dan ook een zeer gegeerd fietslandschap bij Vlamingen. De Kalmthoutse Heide en de Mechelse Heide zijn twee bekende heidelandschappen die Vlamingen er vaak uitkiezen. En terecht! Ze doen keer op keer het hart van fietsers sneller slaan!

Pagina's