Skip to main content

Nieuws

Door pittoreske omgevingen fietsen, weidse stranden van de Belgische kust, of rustige natuurdomeinen? Met deze volgende fietstochten, beiden door...

25 Apr 2018

De prachtige streken rondom Gent verkennen of door het boeiende centrum fietsen? Of toch maar liefst een rustiger stadje ontdekken en door de idyllische straten van Machelen-aan-de-Leie  rijden? Hiervoor zijn de volgende fietsroutes ideaal!

25 Apr 2018

We hebben heel groot nieuws voor jullie ! Vanaf midden juni start onze allereerste Knooppunterzomerfotozoektocht ! Onze Knooppunterman Patrick heeft de voorbije dagen heel wat gepuzzeld en Vlaanderen met zijn fiets doorkruist om  uitdagende én plezierige fotozoektochten uit te dokteren. Per Vlaamse provincie voorzien we een zoektocht, deze worden gebundeld in het deelnameboekje dat jullie vanaf midden juni exclusief bij Standaard Boekhandel vinden. Binnenkort meer info !

25 Apr 2018

Exact 100 jaar geleden in Zeebrugge (Zeebrugge, 33 km en 48 km) Deze fietstocht start in de vissershaven van Zeebrugge. Bij Arte Latte kan je genieten van een speciale koffie of heerlijke kruidige thee tussen de prachtige kunstwerken. Bij een bezoek aan het Seafront Maritiem Park ontdek je de rijke visserijgeschiedenis en een nieuwe herdenkingsexpo van de Eerste Wereldoorlog. Een ware schat aan informatie als je het ons vraagt!

23 Apr 2018

Dat Knooppunter ook voor de sportieve fietser extra plezier aan de ritjes toevoegt, ondervindt Aurélie liefst gewoon zelf. Ze stippelde voor vandaag een tof tochtje langs enkele fietsmonumenten uit. Want daar had ze nu eens zin in… ‘Ik had in m’n gedachten wat ik wou zien én heb via de routeplanner aangeduid waar ik heen wou. De muur van Geraardsbergen en het Dorp van Kanegem zijn de uiterste punten. Tussenin houd ik het vlak in de streek van Waregem.’

16 Apr 2018

‘Echt wel handig!’ Aurélie is positief verrast over het gebruiksgemak van de Knooppunterhouder die ze op haar koersstuur klikte. Straks gaat ze fietsen, maar eerst gaat ze aan de slag met de routekaartjes. Aan de keukentafel, bij een verkwikkende tas koffie, slaat Aurélie haar laptop open. Op de Routeplanner van Knooppunter geeft ze haar gemeente in. ‘O, er is een Knooppunt hier om de hoek. Dat ik daar niet eerder op lette!’

11 Apr 2018

In Antwerpen langs de talrijke kanalen fietsen en heerlijke pannenkoeken proeven, of in Oost-Vlaanderen langs de Dender trappen en een keuze maken uit 120 biersoorten? Deze twee fietstochten maken er toch echt wel een moeilijke keuze van!

11 Apr 2018

Fruit, fruitig, fruitigst. Op deze twee tochten verken je het bloesemende hart van dé Vlaamse fruitstreek en kan je de honger en dorst lessen in de verschillende tavernes.

11 Apr 2018

Heel hard nadenken. Puzzelen. Informatie opzoeken. Routes uitwerken. En fietsen, vooral veel fietsen langs de Vlaamse knooppunten. Daar is onze Knooppunterman Patrick op dit moment mee bezig. Waarom ? Hij heeft namelijk heel grootse zomerplannen... Volg verder het verhaal van Patrick in de volgende weken, beetje bij beetje lichten we een tipje van de Knooppuntersluier. 

11 Apr 2018

Nu de zon er af en toe doorkomt, is een fikse fietstocht langs de Belgische kust een sterke aanrader! Genieten van het goede weer met een frisse zeebries. Met deze uitgestippelde fietstochten kan je alvast de kust beginnen afschuimen!

Pages