Skip to main content

Nieuws

21 Mar 2017

Heb je een vraag of suggestie voor ons ? Heb je onderweg problemen ondervonden met de knooppunten of de signalisatie? Meld het ons hier en wij zorgen dat het bij de juiste toeristische dienst terechtkomt. Hoe juister en concreter je informatie, hoe beter het probleem kan aangepakt worden.

Daarnaast heeft iedere provincie zijn eigen meldpunt. Hier vind je het overzicht per provincie. Je kan hen altijd rechtstreeks contacteren. 

 

 

17 Mar 2017

Meer dan een eeuw geleden wachtte het frontleven op miljoenen jonge mannen. Nu herinneren ons de Dodengang, Tyne Cot, Talbot House en zo veel andere indrukwekkende plaatsen aan deze soldaten. Op zondag 26 maart doet de wielerelite van Gent-Wevelgem Flanders Fields aan. Hierbij geven we jullie drie knooppuntertips langs dit verpletterend erfgoed, en gedenken we zo veel jonge levens. 

 

17 Mar 2017

Doe mee en maak kans op gratis tickets voor de Waanzinnige Boomhut Expo die loopt tot 17 april 2017 in Fort Napoleon (Oostende).
Wij geven 5 x 4 tickets weg. Succes!

Deelnemen is eenvoudig. Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de schiftingsvraag.
Na afloop van de wedstrijd worden de winnaars via e-mail op de hoogte gebracht.

 

 

9 Mar 2017

Haal opgelucht adem. Met de intrede van het zomeruur, mogen we nu echt beginnen dromen van warmer tijden en meer zonneschijn. Iets wat als muziek in de oren moet klinken van mooi-weer-fietsers als wij. Volg ons alvast langs 3 tochten waar je extra kan genieten van een mooie zonsondergang.

9 Mar 2017

Vlaanderens Mooiste is in aantocht! En nee, dan bedoelen we voor één keer niet de huidige Miss België Romanie Schotte. Vlaanderens Mooiste is en blijft natuurlijk de Ronde van Vlaanderen, die hoogdag van de Vlaamse koers. Wij verkennen het vernieuwde parcours alvast via onze favoriete knooppunten

8 Mar 2017

Fietsen langs het water saai? Absoluut niet ! Meer nog , je ziet en beleeft het landschap op een andere manier. Zet al je zintuigen open en geniet van het uitzicht over de voorbijschuivende natuur, want je fietst meestal hoger, boven op een dijk. Of wat denk je van een korte rustpauze op een veerpont, dan sta jij met je fiets letterlijk op het water. We stippelden drie fietsroutes voor jullie uit.

 

In de havengeul (33 km)

Deze tocht laat je letterlijk langs de zee fietsen. Aan de Visserskaai in Oostende steek je met de ‘Roger Raveel’ de havengeul over.

8 Mar 2017

We danken jullie voor massale deelname aan onze Knooppunterwedstrijd van februari ! Volgende mensen vallen in de prijzen :

 

Ria De Metsenaere wint de set Ortlieb achtertassen en stuurtas t.w.v. 225 euro

Patty Mahieu wint de set Ortlieb voortassen en stuurtas t.w.v. 200 euro

Martin Hermie wint Ortlieb rugzak + drybags t.w.v. 145 euro

8 Mar 2017

Regen op komst ! Toegegeven, niet de meeste ideale situatie om er op uit te trekken met de fiets. Maar als jij en je fiets uitgerust zijn tegen de druppels, en je hebt zin om de benen te strekken, dan fiets je jezelf een zonnig humeur tegemoet. We stippelen graag drie kortere routes voor jullie uit. Extra beloning : je ontdekt onderweg een stemmig café, een authentieke bruine kroeg of een artisanale brouwerij.

 

1 Mar 2017

Groot nieuws ! Vanaf 1 maart wordt Standaard Boekhandel het exclusieve verkooppunt voor Knooppunter. Je kan voortaan bij je Standaard Boekhandel terecht voor onze regiopockets, themaboxen en de handige Knooppunterhouder. Bestel je liever online? Dan kan je hier terecht.  Laat je inspireren en spring op de fiets !

25 Feb 2017

Fietsen, het lijkt soms zo vanzelfsprekend. Maar wist je dat de fiets nemen gezonder is dan je denkt? Hierbij geven we je vijf goede redenen om te gaan fietsen !

Pages