Leg je vakantie en leukste fietsmomenten vast in een handomdraai

8 sep 2021

Ging jij deze zomer op reis naar het buitenland? Of koos je voor een (fiets)vakantie wat dichter bij huis? Mooie herinneringen heb je in elk geval. De ideale manier om ze te bewaren: in een fotoboek van albelli. En goed nieuws: als lid van Knooppunter krijg je nu 25% korting op alle fotoboeken tot en met 31 oktober 2021.

Vakantie en leuke ontspanmomenten, konden we ze maar elke dag (opnieuw) beleven. Maar af en toe eens terugbladeren tussen foto’s kan helpen. En doen uitkijken naar een volgende uitstap of fietstocht.

fotoboek

Momenten om te koesteren

Saartje (11) : “Eerlijk? Ik fiets niet zo heel graag (lacht). Maar sinds mijn broer (12) helemaal gebeten is door het wielrennen – hij neemt al deel aan wedstrijden – begin ik toch ook meer te genieten van fietstochtjes. Niet samen met hem, natuurlijk. Hij rijdt veel te snel. Wel met mijn mama en papa of mijn meter. Tijdens de zomervakantie ging ik met mijn mama en meter op uitstap naar Borgloon. Daar overnachtten we in de Tranendreef, superleuk! De dag nadien stond een toffe tocht op het programma. Zo tussen de boomgaarden fietsen had ik nog nooit gedaan. We zagen verschillende kastelen en vooral het doorkijkkerkje vond ik geweldig. Daar hebben we gezellig onze picknick opgegeten. Ik vind een fietstocht vanuit Borgloon zeker een aanrader. Ook niet te veel bergop daar.”

Thierry (56) : “Ik ben al jaren een enorme fan van het wielrennen. Zelf fiets ik ook enorm graag en veel. Eind september vind je mij zeker terug langs het parcours van het WK in Leuven. Om me wat voor te bereiden, ben ik enkel keren gaan fietsen in het Hageland. Er zijn verschillende routes die je de natuur rond Leuven laten ontdekken. Maar omdat de renners door de stad zullen rijden, probeerde ik ook een tocht die echt door de achtertuin van Leuven gaat. Je start aan het prachtige Kasteel van Arenberg. Ik zag alle bezienswaardigheden van de stad. Afsluiten deed ik met een verfrissend biertje op een terras. Dat was verdiend, vond ik (glimlacht).”

fotoboek

 

Aan de slag met je fotoboek

Leg de vakantie en al jouw leuke fietsmomenten van 2021 vast in een handomdraai. Bij albelli kan je kiezen voor een prachtig themaboek, dat is samengesteld door een ervaren ontwerper. Het design ligt er, jij moet er enkel nog jouw foto’s aan toevoegen. Graag een klassiek reisboek? Komt voor elkaar. Liever een verzameling van jouw highlights in eigen land? Zo samengesteld. Of toch eerder de kleuren van België in 1 boek? Ook mogelijk.

Albelli geeft je 3 mogelijkheden om een fotoboek te maken. Het is aan jou welke optie je voorkeur heeft:

1. Themaboek: de product designers van albelli hebben een aantal mooie themaboeken ontworpen. Ben je zelf niet de allercreatiefste, maar wil je wel een origineel fotoboek? Dan is dit een perfecte optie voor jou.
2. Smart Assistant: die kiest voor jou de beste foto’s uit en zet ze in je fotoboek. Uiteraard kun je de volgorde van foto’s nog aanpassen, de pagina-indeling of kleuren veranderen en persoonlijke tekstjes toevoegen.
3. Helemaal zelf: je start met een leeg fotoboek en vult dat zelf met je foto’s. Helemaal zoals jij het voor ogen hebt.

 

Korting! 25% voor leden van Knooppunter

Speciaal voor de fietsliefhebbers van Knooppunter geniet je nu tot en met 31 oktober 2021 van een korting van 25% op alle fotoboeken met de code KNOOPPUNTER25FB. Maak hier je fotoboek.

www.albelli.be/promo/knooppunter

 

fotoboek