Skip to main content

Laat eens je fiets op stal!

13 Feb 2018

Want je kan ook gaan wandelen met Knooppunter! Met een Knooppunterpocket op zak en een kant-en-klaar roadbook bij de hand is wandelen voortaan dubbel genieten. Elke gids bevat tien wandelingen, uitgezet over de provinciale wandelnetwerken, die je naar de mooiste plekjes van de streek en naar de leukste terrasjes en cafeetjes leiden. Voor elke tocht krijg je bovendien een gebruiksklaar roadbook dat perfect past in de Knooppunternecklace.

In de Vlaamse provincies wordt er ondertussen volop getimmerd aan het wandelknooppuntennetwerk. Constante hierbij is dat de wandelnetwerken worden uitgezet over veilige en rustige wandelwegen.

Waar één of meer trajecten mekaar kruisen, ligt een wandelknooppunt. Elk van die knooppunten heeft een eigen nummer. Langs de weg worden de wandelknooppunten in het rood aangeduid op rechthoekige signalisatieborden. Tussen twee knooppunten staan geregeld signalisatieborden met richtingspijlen, zodat je steeds op het rechte pad blijft. De aanduidingen worden steevast in de twee richtingen voorzien : dit laat je toe om ieder traject in beide richtingen te lopen.

Ontdek hier onze wandelpockets voor West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.