Knooppunter op Velofollies!

19 dec 2016

Van 20 tot en met 22 januari kan je ons vinden op de fietsbeurs Velofollies. En dat we er bij Knooppunter zin in hebben! Kom je ook even naar onze beursstand zodat we elkaar beter kunnen leren kennen?

  • In samenwerking met Grote Routepaden geven we je een sportief goed voornemen voor het nieuwe jaar: Bereid je met Knooppunter voor en ga de uitdaging aan om een fietstocht van de Vlaanderen Fietsroute te ondernemen.
  • We geven je extra inspiratie voor nieuwe knooppuntroutes en fietsplezier.
  • Doe mee aan onze wedstrijd op onze stand en maak kans op mooie fietsprijzen in samenwerking met Fiets! (Alle deelnemers krijgen een gratis fietspocket)

Je vindt ons terug op nummer 516 op Velofollies, Kortrijk Xpo, 20 t.e.m. 22 januari 2017.


Velofollies in Kortrijk Xpo is uitgegroeid tot de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs in de Benelux. Je kan er het totaalaanbod binnen de fietswereld bezichtigen en testen: van BMX en mountainbike tot racefiets en van stadsfiets en citybike tot e-bike. Dit aanbod wordt aangevuld met een compleet gamma van accessoires, fietskledij, fietstrips en -tips. Bovenop deze nieuwste trends en collecties wordt de beurs bovendien doorspekt met boeiende randactiviteiten zoals praatcafés met (ex-)wielrenners, ploegvoorstellingen en signeersessies.  Onder andere Greg Van Avermaet en Sep Vanmarcke maken er hun opwachting. En Lucien Van Impe, de laatste Belg die de Ronde van Frankrijk won, komt zijn verhaal vertellen.

Meer info vind je op www.velofollies.be