Knooppunter onder jouw kerstboom

26 nov 2017

Na een jaar fietsen, heb je nu echt wel een geschenkje verdiend. Wil jij graag een gids met leuke ritjes of een heuse box vol themaroutes onder de kerstboom? Deze 3 tips, die je even heel terloops kan laten vallen aan de keukentafel, brengen je al op de goede weg.


1. De Knooppunter-gidsen per provincie

In deze handige boekjes vind je tekst, tips én foto’s rond de voorgestelde routes. De uitneembare kaartjes kan je meenemen op je fietstocht en passen in de Knooppunterhouder. Online updates ronden het pakketje af.

2. Een Knooppunter-box

Een box vullen wij met routes rond één thema. Uitgekiende ritjes met extra aandacht voor jouw gekozen thema: dat is dubbel genieten. Kiezen kan je tussen de Knooppunter Kastelenbox, de Knooppunter Cafébox en de fietsbox Vlaanderen.

3. De Knooppunterhouder

Dit handige hebbedingetje maakt jouw fietsritjes net iets makkelijker. De uitneembare routekaartjes uit de gidsen passen er perfect in. De online routes die je zelf uitkient op de Routeplanner print je af op het juiste formaat én ook dan komt de Knooppunterhouder van pas. De houder klik je makkelijk op het stuur van jouw fiets.

Hier vind je het volledige Knooppuntergamma.