Heerlijk herfstfietsen met warme tussenstops

2 Nov 2018

Het is een feit: fietsen dit seizoen is anders dan tijdens de warme maanden. Met een andere insteek, blijft het wel even hard… genieten. Kijk je ogen uit op de kleurrijke herfsttaferelen én hop onderweg binnen in een knus café.


Kasseien en keigoede bieren (Alsemberg - 35 km)

Die kasseien vallen wel mee, maar een verwittigd man…. Het Hallerbos en het kasteel van Beersel zorgen voor de sfeer. Proef onderweg één van de geweldige bieren die hier gebrouwen worden. Relax...

Ontdek hier de route.


Archeologie, bier én koers (Oudenaarde - 37 km)

Het zou aan het bronwater liggen: het bier dat hier gebrouwen wordt is top. Nu, vooraleer je daar aan toe bent, fiets je toch wat kilometers door een streek bekend om de koers. En je passeert een archeologische site: even een bezoekje brengen?
Op en rond de markt van Oudenaarde vind je tal van bruine café’s en gezellige bistro’s. O, een appelflauwte kan je ook verhelpen in ‘De Flandrien’, de brasserie bij het Centrum Ronde van Vlaanderen.

Ontdek hier de route.


Natuurgebied en bier, natuurlijk (Ranst - 55 km)

We blijven in dezelfde aard voortborduren: natuurschoon én de bijzonder gezellige bruine kroegen die zo typisch zijn voor onze Bourgondische aard zijn schering én inslag. Stop even bij de Trappisten of kies een klein gezellig plekje voor ‘n warme tête-à-tête met je fietspartner.

Ontdek hier de route.