Genieten van een extrafrisse zeebries op je volgende fietstocht!

22 jan 2020

Kleed je extra goed aan, want deze mooie fietsroutes langs de Belgische kust zorgen met dit weer voor een extrafrisse zeebries. Achteraf geniet je des te meer van een lekker warm kopje koffie of thee.


Een Koninklijke tocht vanuit Oostende (Oostende, 38 km of 26 km)

Vertrekkend vanuit Oostende fiets je doorheen prachtige weides en idyllische landschappen. Via de polderlandschappen kom je terecht in een oase van rust waar ook de kinderen naar hartenlust van kunnen genieten! Onder andere aan het Koninginnehof kunnen je kleintjes zich vermaken bij een minigolf, waterfietsen, speelplein, roeiboten en nog zoveel meer! Ook aan historische hoeves en bezienswaardigheden is er op deze tocht geen tekort. Je fietst onder meer langs de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Leffinge, de Oostmolen van Gistel en de Venetiaanse Gaanderijen in Oostende.

Ontdek hier de routes van 48 km en 26 km.


De Westhoek ontdekken vanuit De Panne (De Panne, 38 km en 27 km)

Al verslingerd geraakt aan de Belgische kust? Dan kan de volgende route je ongetwijfeld ook smaken! Vanuit de Panne kan je de westhoek beginnen verkennen. Je komt langs Nieuwpoort, waar een van de mooiste fietspaden werd aangelegd langs de kust. In De Panne, kunnen de kinderen zich al verkneukelen op een ontmoeting met hun favoriete helden in Plopsaland. En in Veurne zullen je smaakpapillen aangewakkerd worden in het bakkerijmuseum! Het water komt bij ons al in de mond, bij jou ook?

Ontdek hier de routes van 38 km en 27 km.