Fotogenieke fietsmomenten

10 mei 2021

Maak je eigen fotoboek vol fietsherinneringen

Hou je je graag creatief bezig? Dan is het een leuk idee om al deze herinneringen te verwerken in een gepersonaliseerd fotoboek, dat je volledig naar jouw smaak samenstelt! Met albelli probeer je oneindig veel creatieve mogelijkheden uit en maak je een volkomen uniek werk als resultaat. Ben je fan van een fotoboek, maar bewaar jij je tijd liever voor iets anders? Dat is geen probleem! Je laadt al je foto’s op en de Smart Assistant van albelli maakt binnen enkele minuten een prachtig fotoboek voor jou. Heb je daarna toch nog zin om er op een creatieve manier een persoonlijke toets aan toe te voegen, dan kan dat! En ben je helemaal niet creatief maar wil je wel een prachtig design? Ook daar heeft albelli aan gedacht. De ontwerpers hebben uiteenlopende designs voor jou gemaakt waaraan je enkel nog je foto’s hoeft toe te voegen. Alle fotoboeken zijn van hoogstaande kwaliteit, zijn eenvoudig te maken en worden snel thuisbezorgd.

“Weet je dat nog? Dat moment, daar? Wacht even, ik zoek het fotoboek! Kijk, hier is het! Wat een toffe tijd he? Kijk nu, hoe jong jij er toen uit zag! Ik herinner het me als de dag van gisteren!”


Ga nu zelf aan de slag!

Speciaal voor de fietsliefhebbers van Knooppunter geeft albelli tot en met 15 juni 2021 een korting van 25% op alle fotoboeken met de code KNOOPPUNTER25. Ontdek hier albelli. Deel je mooiste fietsmomenten met je vrienden en familie en bewaar deze onvergetelijke herinneringen, voor altijd!