Fietsen langs 100% lokale adresjes in het Brugse ommeland

28 jun 2016

2016 is hét fietsjaar voor West-Vlaanderen! Westtoer vernieuwde eind maart dit jaar het volledige knooppuntnetwerk. Zo is er 600 km extra fietsplezier toegevoegd aan het netwerk en is het fietsen extra comfortabel.

In het Brugse ommeland kan je tijdens je fietstocht ook originele lokale adresjes ontdekken. Naast leuke winkeltjes, bistro's, cafeetjes en moet-je-zien-plekjes komt je lekkere stops met hoeve- en streekproducten tegen. Het kwaliteitslabel 100% West-Vlaams is hierbij een uitstekende leidraad. 100% West-Vlaams erkent immers West-Vlaamse Hoeve- en Streekproducten en zorgt ervoor dat je de producten (h)erkent als eerlijke, authentieke en kwalitatieve producten.

Alle info en de online folder vind je op www.brugseommeland.be/100procent. Voor extra inspiratie voor je knooppunterroute kan je terecht bij één van de 10 nieuwe fietsroutes op www.brugseommeland.be/nl/100-brugse-ommeland/de-10-fietsroutes of ga zelf aan de slag op www.knooppunter.com.

 

 

Vind nog meer fietsplezier met de Knooppunter Cafébox! 

Deze fietsbox verzamelt per Vlaamse provincie 6 à 9 unieke knooppuntenroutes, telkens uitgewerkt in een lange en een korte versie. Elke vouwkaart in deze box bevat bondige informatie over wat er te zien en te beleven valt langs het traject: interessante plekken, echte biercafés, authentieke kroegen en brouwerijen die een bezoek verdienen.

Daarnaast vind je in deze box tal van tips om even op adem te komen op een leuk terras of in een restaurant met een hart voor bier. Je verneemt ook waar er op de eindlocatie of in de buurt ervan een leuk terrasje te vinden is waar je bij wijze van après-vélo honderduit kan nagenieten van de tocht die je maakte.

Knooppunter Cafébox -  € 34,99