banner

banner

Download de Knooppunter app

12 Sep 2014

Onze Knooppunter app is de ideale tool om fietsroutes in jouw buurt te ontdekken. Met deze gratis app kan je als recreatieve fietser kiezen uit meer dan 500 geüpdatete routes of je eigen route volgen met extra begeleiding. Voor een fietstocht zonder zorgen. En dit alles binnen handbereik.

Downloaden

De app is beschikbaar voor iPhone in de App Store en voor Android smartphone in de Google Play store.

Download hier de Knooppunter app voor iPhone
Download hier de Knooppunter app voor Android

Route zoeken

Met de optie ‘Route zoeken’ kan je snel een route op je huidige locatie of in een bepaalde gemeente ontdekken. Kies de straal waarbinnen de route moet liggen en bepaal de afstand van je route. Maak daarna je keuze uit de gevonden routes: routes van Knooppunter of routes van andere Knooppuntfietsers.

Je kan de route op de kaart bekijken en onderweg je route volgen in de app met GPS-ondersteuning.. Wil je vertrekken vanuit het startknooppunt van de route of vanuit het dichtstbijzijnde knooppunt? De app leidt je zonder problemen naar het gewenste punt.

Geniet van een leuke tocht met extra begeleiding onderweg zodat je zeker niet verloren rijdt. Kom ook meteen te weten welke leuke plekjes je passeert.

Ben je toch verloren gereden of wil je de tocht inkorten? Dan gidst de app je terug naar het traject of naar het beginpunt.

Mijn routes

Als je zelf een route hebt aangemaakt op Knooppunter.com, vind je deze terug in de app onder ‘Mijn routes’. Meld je aan met je eigen account en je hebt je eigen routes meteen bij de hand.

Kortom, met de Knooppunter app wordt een fietstocht maken lol trappen!