Doe mee aan de unieke zoektocht Fiets rond uw kot!

24 apr 2020

Vlaanderen Fietsland en Knooppunter garanderen je een prachtige zomer vol fietsplezier in je eigen buurt met een unieke en gratis zoektocht in een straal van 15 km rond je woonplaats. Hoe doen we dat? Met www.fietsronduwkot.be !

In een straal van 15 km rond je woonplaats ligt gemiddeld een uitstekend fietsnetwerk van 500 km langs de Vlaamse knooppunten. Dat is de basis van onze zoektocht. Want langs deze Vlaamse knooppunten "rond uw kot" zijn 32 letters verstopt...

Nadat je je gratis inschrijft voor onze zoektocht, plan je met een speciaal op jouw maat gemaakte routeplanner jouw fietstochtjes in. Met behulp van de app van Vlaanderen Fietsland start jouw fietszoektocht naar deze letters. Deze vormen samen 4 woorden van 8 letters. En met deze woorden maak je kans op een prachtige prijzenpot!

Je hebt tijd tot en met 31 augustus 2020 om op zoek te gaan naar alle letters, je doet het dus op eigen tempo. Je plant volledig zelf in wanneer je gaat fietsen en hoeveel km je doet op je fietstochtje. Je kan het fietsnetwerk in je buurt alleen verkennen, of samen met mensen uit het gezin waarmee je onder 1 dak woont. Deelnemen is 100% gratis voor iedereen die in Vlaanderen woont.

Schrijf je hier nu snel in !