Doe mee aan de fotozoektochten van Knooppunter en win!

20 Jun 2018

Zin om er met de fiets op uit te trekken en een leuke uitdaging aan te gaan? Doe mee aan de fotozoektochten van Knooppunter deze zomer en win!

 

1. Wat zijn de fotozoektochten van Knooppunter?

Per Vlaamse provincie hebben we een fotozoektocht langs het knooppuntennetwerk uitgestippeld. Deze zoektochten zijn gebundeld in het deelnameboekje.

 

2. Waar haal je je deelnameboekje?  

Je vindt het deelnameboekje bij een Standaard Boekhandel in jouw buurt. In dit deelnameboekje vind je een fotozoektocht per Vlaamse provincie, dus vijf fotozoektochten in totaal. De prijs voor dit deelnameboekje is 9,99 euro. Bij aankoop van een Knooppunterprodukt in de winkel krijg je 3 euro korting op het deelnameboekje, ofwel 6,99 euro (met uitzondering van de invulkaartjes van Knooppunter). Je kunt aan één, pakweg drie of aan alle vijf zoektochten deelnemen.

Hier vind je een lijst van alle winkels van Standaard Boekhandel.

 

3. Wanneer doe je mee aan de fotozoektochten?

De zoektocht fiets jij wanneer jij wil. Je hebt tijd om je antwoorden in te geven tot en met zondag 30 september 2018. 

 

4. Hoe werken de fotozoektochten van Knooppunter?

Iedere zoektocht is in lusvorm : de start- en de eindlocatie zijn altijd hetzelfde. Bij iedere locatie is er een exclusief extraatje voor je voorzien. De zoektocht passeert langs het knooppuntennetwerk. Langs iedere zoektocht zijn acht foto's genomen. Bij elke foto hoort een vraag. De oplossing vind je terug op de plaats die op de foto staat afgebeeld. Je geeft de antwoorden in op de wedstrijdpagina van Standaard Boekhandel, deze staat in het deelnameboekje.

 

5. Wat kan je winnen?

Ontdek hier onze prijzen!

 

We wensen je veel succes en vooral veel fietsplezier toe!