De Knooppunter: onmisbaar op elke fiets

De Knooppunter: onmisbaar op elke fiets

 

De Knooppunter maakt definitief komaf met krabbels op een briefje aan het stuur. De Knooppunter is een handige water- en winddichte houder in kunststof waarin onze speciale routekaartjes passen. In een handomdraai bevestig je hem op om het even welk fietsstuur.

Dankzij de Knooppunter kan je op elk moment van de fietstocht in één enkele oogopslag de fietsroute volgen. Bij elke Knooppunter wordt een aantal blanco routekaartjes meegeleverd waarop je manueel de te volgen knooppunten kunt aanduiden. Het kan nu ook sneller en makkelijker: via deze website kan je de route aanmaken en uitprinten met onze ‘Routemaker’. Je kan ook de afdrukgrootte van de knooppuntnummers zelf bepalen zodat deze altijd optimaal leesbaar zijn.

Haal nu jouw Knooppunter voor slechts 9,95 euro bij de Standaard Boekhandel, in één van onze andere verkooppunten of via de online shop.

Bestel online

De Knooppunter is supermakkelijk te monteren op elk fietsstuur.
 

Hoe ga je te werk?

OF je vult een blanco kaartje in

 

OF je maakt je route via de Routemaker en print je routekaartjes.

 

OF je gebruikt een kant-en-klare Knooppunter fietsgids, die precies in de Knooppunter past. Een overzicht van de beschikbare fietsgidsen vind je hier.