Contacteer ons

Heb je een vraag of suggestie voor ons of heb je onderweg problemen ondervonden met de knooppunten of de signalisatie? Meld het ons via onderstaand formulier en wij zorgen dat het bij de juiste dienst terechtkomt. Hoe juister en concreter je informatie, hoe beter het probleem kan aangepakt worden.

Heb je een vraag of opmerking over de knooppunten van het fietsnetwerk in de provincie West-Vlaanderen, dan kan je deze rechtstreeks doorgeven aan de Routechirurg.

Heb je een vraag of opmerking over de knooppunten van het fietsnetwerk in de provincie Oost-Vlaanderen, dan kan je deze rechtstreeks doorgeven aan de Routedokter.

Heb je een vraag of opmerking over de knooppunten van het fietsnetwerk in de provincie Antwerpen, dan kan je deze rechtstreeks doorgeven aan de Routedokter.

Heb je een vraag of opmerking over de knooppunten van het fietsnetwerk in de provincie Vlaams-Brabant, dan kan je deze rechtstreeks doorgeven aan de Routedokter.

Heb je een vraag of opmerking over de knooppunten van het fietsnetwerk in de provincie Limburg, dan kan je deze rechtstreeks doorgeven aan de Routedokter.

Alvast dank voor je medewerking.

Het team van Knooppunter

Waar en wanneer hebt u het probleem opgemerkt?

Uw gegevens