Skip to main content

Blijf in beweging !

10 Nov 2017

Te koud om te fietsen? Met deze 3 alternatieven blijf je fit!

Sneeuw, ijzel of te felle regenval: het zijn goede redenen om die enkele keer toch eens je fiets te laten staan. Knooppunter stelt 3 hippe alternatieven voor om je conditie deze winter op peil te houden.


1. Spinning

Deze vorm van indoor fietsen bestaat al langer. Maar het blijft een topper. Als pittig fietsen op stimulerende beats én in groep, iets voor je is: schrijf je tijdens de winterperiode dan zeker in voor een reeks. Ziet er lastig uit? Je bent vrij om de intensiteit van elke oefening aan te passen aan jouw niveau.


2. Indoor watersporten

Zwemmen is en blijft een beetje spelen. Hét voordeel van deze sport is dat vermoeide spieren zich kunnen herstellen. Heb je het liever wat vernieuwender? Surfyoga en aquazumba zijn dan misschien meer iets voor jou?

 

3. Crawling

Neen, we hebben het hier niet over de zwemstijl. Ons landje loopt er nog niet echt warm voor, maar ‘kruipen’ is een nieuwe sporttrend in de States. Misschien ziet het er wat vreemd uit en zal je buurman zich afvragen wat je in godsnaam aan het doen bent. Maar straks ben jij lekker in shape!