Beleef meer op Open Monumentendag!

30 aug 2016

In 2016 is Open Monumentendag al aan zijn 28ste editie toe. Kom op zondag 11 september naar Open Monumentendag in heel Vlaanderen, meer dan 500 monumenten zetten de deuren wagenwijd voor je open. En er staan ook unieke bezoeken op het menu !

Loop mee met de restauratiearchitecten van Boekentoren in Gent, ontdek pareltjes van industrieel erfgoed in de Gentse haven, fiets mee op een uitzonderlijke tocht door Antwerpen, ontmoet graaf en gravin d’Ursel in hun kasteel in Hex, ervaar met de hele familie hoe het leven in de loopgraven er tijdens W.O. I aan toeging in de Cabourduinen in De Panne en nog zoveel meer.

Voor het exclusieve, betalende aanbod dien je lid  te zijn van Herita en dat kan gratis via www.herita.be. Inschrijven voor dit aanbod kan tot en met woensdag 7 september 18u. Op Open Monumentendag zijn monumenten, archeologische sites en landschappen uit het reguliere programma gratis te bezoeken. Het volledige programma, ook het exclusieve aanbod, vind je op www.openmonumentendag.be.

Wil je op 11 september met de fiets naar Open Monumentendag, dan kan je via www.knooppunter.com je eigen route uitstippelen. Veel Knooppunterplezier !