3 must-do fietstochten voor september

10 Sep 2018

September betekent het einde van de vakantie én tegelijk de maand van de prachtigste nazomerdagen. Maak van die mooie dagen gebruik om deze ritjes te fietsen. Het zijn echte aanraders.

 

1. De zon zien zakken… (Oostende - 46km)

Een zonsondergang aan zee brengt je nog even terug in vakantiestemming. Die mag dus niet op je must-dolijstje ontbreken. De uitkijk vanuit Fort Napoleon, de royale Koninklijke gaanderijen en de volkse vissershaven maken dit tochtje echt top! De zon daar zien zakken is gewoon machtig.

Ontdek hier de route.

 

2. Hét mooiste fietsplekje ever (Stippel je route uit met de routeplanner)

Knoop het in het oren: het mooiste fietsplekje ligt aan Knooppunt 91. Time Magazine nam het zelfs op in de lijst van de 100 mooiste fietsplekjes ter wereld. Je fietst in Bokrijk dwars door de vijvers van De Wijers. Wil je een unieke septembertocht? Dan stippel je met onze tool een ritje volgens gewenste lengte uit. Start bij gemeente Bokrijk en neem Knooppunt 91 mee in je planning. Hop! Waar wacht je nog op?

PS Geen zin om de route uit te stippelen? Maak het je makkelijk en kies voor de fotozoektocht Limburg hieronder.

Ontdek hier de route.

 

3. Nog net tijd voor een toffe fotozoektocht (Elke provincie)

Deze kan je écht niet langer uitstellen. Onze leuke fotozoektochten lopen af eind
september. Er is er ééntje uitgekiend in elke provincie. Ze zijn fun, de mooie routes koop je voor een prikje en je maakt kans op echt wel verrassende prijzen. Een weekendarrangement voor 6, een overnachting voor 2, een rondleiding mét kaasplank en tal van bierpakketjes liggen te wachten. Je koopt de routes bij Standaard boekhandel.

Hier vind je alle info.