Om Knooppunter producten te kopen hoef je niet eens meer de fiets te nemen. Met enkele muiskliks kan je via de online shop alle Knooppunter producten in huis halen. Probeer het snel even uit.
Dankzij de Knooppunter kan je op elk moment van de fietstocht in één enkele oogopslag de fietsroute volgen. In een handomdraai bevestig je hem op om het even welk fietsstuur.
Elke fietsfan kent inmiddels wel het fietsroutenetwerk. Het omvat meer dan 12.000 km fietsroutes in Vlaanderen die je toelaten om eindeloos routes te combineren en zo vele ongekende en verrassende plekjes te ontdekken. Maak hier je eigen fietsroute voor je Knooppunter!

Fiets mee met Focus-WTV!

Knooppunter en Focus-WTV slaan de handen in mekaar voor een unieke fietsactie. Op hun site kan je gratis originele fietsroutes downloaden, vanzelfsprekend volgens het Knooppunter-concept. Je kan er ook toffe fietsprijzen winnen én een bon downloaden om in de Standaard Boekhandel de Knooppunter Fietsbox Kust af te halen met gratis fietsnetwerkkaart. Als je in West-Vlaanderen woont krijg je regelmatig de tv-spot te zien maar hier kan je er sowieso alles over lezen.

Fietspech? VAB is al onderweg!